Pacha openingsavonden bekend

02 maart 2014 Redactie 231

pacha-events-2014Ibiza stad - Pacha heeft inmiddels van vijf evenementen de bevestiging gegeven dat de oudste club op Ibiza ze zal gaan hosten. We noemen: Insane, Pure Pacha, Solomun, F**K me i'm famous en Flower Power. Al weer een aardig programma, zo vroeg voor het seizoen.

Insane | 23 mei - 3 oktober

Dit is één de nieuwe avonden voor de club. Vorig jaar zag dit concept het licht, mede door de inzet van dj's als Sneak, Carter, Farina, John Digweed en Fritz Kalkbrenner met zijn live-optredens. Het was een dusdanig succes dat besloten is om ook in 2014 door te gaan, beginnend op de 23 mei en dan wekelijkse tot 3 oktober , de line-ups zijn nog niet bekend gemaakt. Verwacht op deze avonden minimale decoraties, maar uitgebreide muzikale exploratie.

Pure Pacha | 24 mei - 4 oktober

Pacha trekt eigenlijk altijd wel volle zalen. Grote hoeveelheden mensen is een standaard beeld voor de club als het tegen twaalven loopt. Maar Puur Pacha is een feest waarbij de rijen nog een tikkeltje langer zijn altijd. Niet in de laatste plaats omdat het feest gehouden wordt op zaterdag, traditioneel dé avond om op stap te gaan, hoewel je daar op Ibiza eigenlijk geen rekening mee hoeft te houden wat voor dag het is.Pure Pacha trekt een fijne mix van toeristen en lokale eilandbewoners en kent altijd een bijzonder goede sfeer hierdoor.

Muzikaal wordt de nacht gestuurd door publiekslievelingen zoals Bob Sinclair, Martin Solveig, Armand Van Helden, Hard Rock Sofa, Sebastien Drums en andere talentvolle dj's. De exacte line-ups volgen later nog op onze website. Het feest wordt wekelijks gehouden op zaterdag vanaf 24 mei tot aan de sluiting op 4 oktober .

Solomun 1 | 25 mei - 5 oktober

Toen er veel veranderde bij Pacha in 2013 door het vertrek van Luciano en zijn Cadenza Vagabundos werd er naarstig gezocht naar een waardige opvolging voor dit feest op de zondagavond en dat werd gevonden in de naam van Solomun. Wekelijks trakteerde hij in 2013 het uitzinnige publiek op back2back sets met grote namen uit de muziekindustrie. Namen als Âme, Dennis Ferrer, Miss Kittin, Tensnake, en Marek Hemmann passeerden de revu.

Solomun keert weer terug in zijn speciaal gebouwde centrale DJ booth vanaf zondag 25 mei en de sluiting is op 5 oktober . 20 zondagen in totaal.

F *** Me i'm famous | 29 mei - 2 oktober

Maanden van tevoren kaarten kopen, is het beste advies wat we kunnen geven. Ook dit jaar zal David Guetta de donderdagavonden weer uit hun voegen laten barsten met het bekendste en drukste feest van het eiland. David en zijn vrouw Cathy vormen een bijna niet te evenaren team sinds het midden van de jaren '90. Wat zij neerzetten is bijna ongelooflijk, Pacha knalt haast uit elkaar van het publiek en de één is nog mooier dan de andere. VIP tafels gaan als warme broodjes over de toonbank want ook de VIP's en beroemdheden willen geen seconde missen van F**K me i'm famous.

Eerder ontving Guetta gasten als Nicky Romero, Diplo, Zedd, Arty, Daddy's Groove en Arno Cost, voor 2014 is het ons nog niet bekend wie er achter de draaitafels plaats gaan nemen.

Noteer alvast maar: iedere donderdagavond van 29 mei tot 2 oktober .

Flower Power | 3 juni - 23 september

Tot vorig jaar had Flower Power de naam van een soort mythisch beest dat haar gezicht slechts drie of vier keer toonde in de loop van het seizoen. In 2013 veranderde dat en het feest kwam wekelijks terug op dinsdag. Het geheim werd ontsluierd, maar de pret was er niet minder om. Elke dinsdag wordt de club omgetoverd tot een hippie paradijs zoals we dat kennen uit de jaren '60 - denk aan bloemen, hippy vibes, vrede, liefde voor alles en iedereen en dat soort zaken. Het thema wordt doorgevoerd tot in iedere centimeter van Pacha. Ibiza legende DJ Piti draait de hele nacht lang, omringd door nauwelijks geklede hippie lovelies en dudes die op chopper motorfietsen cruisen over de dansvloer.

Van enige line-up is nog geen sprake, wel van de data: dinsdag 4 juni tot en met 1 oktober, wat een totaal maakt van 18 avonden, peace man!