Pacha presenteert de DJ Awards woensdag

23 september 2013 Redactie 286

pacha-kersenAanstaande woensdag zal Pacha Ibiza geheel in het teken staan van de prestigieuze DJ Awards. En er staan bijzondere gasten op het programma.

Zo werd onder andere bekend dat zangeres Kathy Sledge (van de hit 'we are family') een optreden zal verzorgen. Maar alles draait natuurlijk voornamelijk om de te winnen bekers.

Het is al weer de zestiende keer dat de DJ Awards worden uitgereikt op 25 september in Pacha. Presentatoren van de show zijn Des Paul (voor het zesde achtereenvolgende jaar) en DJ Lora. Deze laatste heeft gedraaid op feestjes van grootheden als prinsen William en Harry, Paul McCartney, Simon Le Bon en op een after party van de Rolling Stones. Graham Sahara zal de ceremonie openen.

De DJ Awards kent deze keer negen verschillende categorieën. Stemmen kon op de pagina www.djawards.com tot eind augustus. Er is ook een sectie van 11 speciale onderscheidingen, waarbij een gespecialiseerde jury zal beslissen wie deze zal winnen. In de categorie Electro House zijn enkele dj's genomineerd die we veelvuldig zijn tegengekomen op Ibiza deze zomer zoals Afrojack, Avicii, Axwell, Calvin Harris, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Hardwell, Steve Aoki en Chuckie.

In de Techno en Tech house categoriën zien we ook veel Ibiza trouwe namen terug zoals natuurlijk Carl Cox, maar ook Luciano, tweevoudig winnaar in deze categorie, evenals Seth Troxler, die de award won in de laatste editie.
Uiteraard treffen we Armin van Buuren aan als genomineerde in de categorie Trance.

Naast de awards voor Electro House, Techno, Trance, Tech House, Deep House, Dubstep / Drum & Bass, Newcomer, International en Electronic live performance, zijn er elf speciale prijzen die uitgereikt zullen worden aan zowel dj's als gebeurtenissen op producten die een belangrijke rol speelden in de EDM industrie dit afgelopen jaar.