Paradise Closing Party in DC10

26 september 2018 Redactie 297
Paradise Closing Party in DC10

DC10 wordt al jaren gezien als één van de meest iconische clubs van ibiza. Wanneer je aan Ibiza denkt, denk je aan DC10, en andersom. Wat begon als een kleinschalige uitgaanslocatie, is uitgegroeid tot een waar techno paradijs dat feestgangers vanuit heel de wereld naar het eiland lokt.

 

Ook dit seizoen waren zowel de maandagavonden met Circoloco, als de woensdagavonden met Paradise, één van de drukst bezochte feesten van het eiland. En nu zal vanavond alweer de laatste editie van het seizoen voor Paradise plaatsvinden. Onder leiding van de king of grooves Jamie Jones, zal dit een closing worden die je niet wil en mag missen.

 

Hoewel de deuren van Paradise normaal gesproken om 23.00 uur openen, zal de closing party op woensdag 26 september al vanaf 18.00 van start gaan. Naast natuurlijk de Paradise resident Jamie Jones, zullen Joseph Capriati, Alan Fitzpatrick, Richy Ahmed en Stacey Pullen op het programma staan voor deze spectaculaire afsluiter. Om er maar even een paar te noemen.

 

Ook al vlieg je morgen terug naar Nederland, dan is dit nog geen reden om deze closing te missen. DC10 ligt tenslotte naast het vliegtuig, dus in principe kan je zo in een keer door. Alleen niet vergeten van te voren in te checken he ;-)

 

See you on the dancefloor!