Party planning voor begin april

08 april 2019 Redactie 1070
Party planning voor begin april

Ga jij deze week nog naar Ibiza en ben je benieuwd waar je voor het echte hoog seizoen al een dansje kan wagen? Voor deze week heb ik uitgezocht waar je tot in de late uurtjes door kan gaan.

In begin april zijn er nog heel veel clubs en cafe’s gesloten op Ibiza. In de loop van april zie je alle hekken verdwijnen en gaat één voor één elke bar weer open. Toch hoef je deze week niet elke avond vroeg naar bed of bingo te spelen.

OD Ocean Drive
8 en 9 april:
Hello Sundays! Is de eerste editie van de "Week Music Class". Een speciaal evenement, dat zal beginnen op zondag 7 april en zal 3 dagen duren, met masterclass en workshop van muziekprofessionals in ons land in het OD Ocean Drive hotel.

12 april:
Burger meets Gin. Dit evenement is heerlijk na een dagje druk bezig te zijn geweest met werk of shoppen. Je krijgt een diner met een burger, friet en een dessert voor een speciale prijs. De gin is hier natuurlijk ook niet bij te missen, kom je voor 21.00 uur krijg je ook nog een glas wijn of bier gratis erbij.


Heart Ibiza
12 april:
One night stand, dit feest is er aanstaande vrijdag in de club te vinden. De deuren openen om 23.30 uur en een ticket kost 20 euro. Op de line-up staan Cassy B2B Tania Vulcano, Dave mantra en Isbel.

Malanga cafe
11 april: Fort he freshly people jam session
12 april: Mr Paradise
13 april: Tardeo en Marcos Boricua
Malanga cafe is een kleine club die vooral afro roots, funk, soul, reggae, latin laten horen. Een lokale en een andere scene op Ibiza. Als je ervan houd zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Nassau beach club Ibiza
13 april:
De echte opening van deze beachclub vind plaats op 13 april, ze verzorgen een dag vol met muziek en shows. De dj’s die je daar onderhand kan vinden deze dag zijn Abel Pons, Miguel Garji, David Crops y Tom Pool. Dat belooft een heerlijk dag te worden.

Sunset Ashram
10 april:
Deze datum staat aangekondigd voor de opening van deze heerlijke beachclub, waar iedereen weleens een cocktail tijdens zonsondergang heeft gedronken. Er is nog geen speciale planning met een line-up bekend voor deze dag.