Pete Tong met orkest

02 december 2016 Redactie 254

petetong_theo2_tickets_largest-e509dc7b0fLONDEN - Pete Tong heeft gisteren in een uitverkochte O2 arena in Londen samen met The Heritage Orchestra een concert gegeven waarbij alle Ibiza classics uit de kast werden gehaald. Het optreden kwam na het enorme succes van de BBC Radio 1 Prom in de Royal Albert Hall afgelopen zomer. Beelden na de break.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De prom was een muzikale hommage aan Ibiza. Met zijn aanstekelijke en energieke ambities voor de clubmuziek trad Tong op met het 60-koppige Heritage Orchestra, zangers en solo muzikanten, geregisseerd door de befaamde dirigent Jules Buckley. Het werd een unieke dance party zoals dat nog nooit eerder is vertoond.

Pete werd zoals gezegd door Dirigent Jules Buckley , artistiek directeur Chris Wheeler en The Heritage Orchestra. Componist, arrangeur en dirigent Jules Buckley is een legende op zichzelf en is één van de meest gevraagde Europese dirigenten als het gaat om hippe hedendaagse orkestrale projecten. Momenteel is hij de chef-dirigent van Holland's befaamde Metropole Orkest en de muzikale directeur van het Britse Heritage Orchestra. Zijn gedurfde aanpak van de mix tussen modern en klassiek heeft hem wijdverbreide bijval gebracht.

Het concert is te zien op be-at.tv:

http://www.be-at.tv/brands/the-o2-arena/pete-tong-presents-ibiza-classics/pete-tong-the-heritage-orchestra
[/s2If]