Petitie voor titel Carl Cox

17 juni 2016 Redactie 218

cox-mbeIBIZA - Deze zomer draait de levende legende Carl Cox, met miljoenen fans over de hele wereld voor het laatst op Ibiza als resident bij Space. En de mensen om Carl heen zijn een petitie gestart.

Met deze petitie willen ze bewerkstelligen dan Carl de Britse eretitel MBE krijgt. Naast zijn optredens op Ibiza draait Carl ook op South West Four Clapham en hij doet dat dit jaar voor de achtste keer. South West Four: "Carl Cox is een nationale schat. Een wereldwijd icoon. Een levende legende voor liefhebbers van elektronische muziek uit de hele wereld. We verzoeken iedereen die dit ondersteunt om de petitie te tekenen zodat Carl Cox genomineerd kan worden als een MBE op de New Year's Honours lijst 2017. "
"Carl heeft het nooit nagelaten om zijn collega-dj's, onze medewerkers en vooral duizenden mensen te inspireren als hij op onze evenementen draaide. Zijn energie en zijn passie voor dance muziek is ongeëvenaard. "

KLIK HIER OM DE CARL COX PETITIE TE ONDERTEKENEN

Het systeem voor een titel werkt een beetje zoals in Nederland. Mensen die in aanmerking komen voor een titel hebben zichzelf door hun prestaties in het openbare leven verdienstelijk gemaakt voor Groot-Brittannië of in de wereld. Carl doet dat natuurlijk op het gebied van muziek, maar ook ondersteunt hij het zee aquarium op Ibiza en draaide hij op Houses of Parliament als onderdeel van Last Night A DJ Saved My Life van de stichting House The House. Hierbij wordt geld ingezameld voor jongeren die zich bevinden in conflictgebieden over de hele wereld.
Het verzoekschrift om de titel MBE te nomineren voor Carl Cox sluit op zondag 10 juli.

Meer uitleg over het Britse titel systeem kan je vinden op Wikipedia.