Poging tot ontvoering van een 8- jarig meisje

07 mei 2019 Redactie 1507
Poging tot ontvoering van een 8- jarig meisje

Een man heeft geprobeerd een 8- jarig meisje op Ibiza te ontvoeren. Het gebeurde in een park waar allemaal mensen bij waren, gelukkig werd het optijd gezien op dat moment sloeg de dader op de vlucht. Een verschrikkelijke gebeurtenis met een goede afloop.

Een moeder meldt dat een man, ongeveer 30 jaar oud, haar 8-jarige dochter gisteren in het Parque de la Paz van Ibiza heeft misbruikt en onder dwang heeft proberen mee te nemen. Hij ging er vandoor toen de bewoners die in de buurt zich realiseerden wat er was gebeurd.

Zoals uitgelegd door de moeder, die de feiten aan de lokale politie heeft gemeld en vanmiddag naar het politiebureau ging om de melding te maken, speelde de jongste met haar zus van 14 jaar oud, en twee andere vrienden toen ze de man hun benaderde om wat stembiljetten te geven. Allemaal waren ze omringd door mensen en kennissen, maar ze konden zich op het eerste gezicht niet realiseren wat er gebeurde.

Toen het meisje in de buurt kwam greep de jongen haar bij de arm, plaatste kranten om haar heen om haar te verbergen en begon haar aan te raken. Toen de omringende mensen besefte wat er was gebeurd en de man benaderde om hem te beschuldigen. Getuigen zeggen dat de voortvluchtige in de dertig is, donker getinte huid heeft en "strandstijl" kleding draagt, met korte broeken en slippers.