Politie treedt op tegen illegaal feest

17 augustus 2014 Redactie 216

roca-lisa-partySANTA EULARIA - De lokale politie van Santa Eularia is opgetreden tegen de organisatie van een illegaal feest, "Hollywood Glamour" in een villa in Roca Lisa. Het feest veroorzaakte overlast voor de hele buurt.

Het incident vond plaats in de nacht van 7 augustus en nu heeft de gemeenteraad afgelopen vrijdag besloten om in actie te komen omdat het niet langer zo kan. De politie was in de bewuste nacht enkele malen langsgereden en steeds gaf de organisatie, niet de eigenaar van het huis overigens, te kennen dat ze rustiger aan zouden doen. Maar kort nadat de dienders vertrokken werd het geluid weer harder gezet, tot grote ergernis van de buurt.
De politie schat het aantal aanwezigen op zo'n 230 mensen. Er stonden 40 voertuigen geparkeerd rondom de woning, ook op de trottoirs. Dit bemoeilijkt de doorgang van hulpdiensten mochten die nodig blijken. De feestjes komen voort uit de modewereld en er zijn regelmatig bekende modellen aanwezig. Nu de klachten bij de gemeenteraad liggen, zullen er serieuze sancties volgen.