Powerboat arrangementen

19 augustus 2014 Redactie 208

powerboat-harbour-kleinIBIZA - Gaat jouw hart ook sneller kloppen als het geluid hoort van brullende motoren en boten die met enorme snelheden over het water racen? Dan is de Ibiza Grand Prix een evenement wat je niet mag missen.

De Class-1 World Powerboat Championship gaat een adembenemende gebeurtenis worden langs de kust van Ibiza en op het water. Het wordt nu al het hoogtepunt van de powerboat races genoemd door sommigen. De wedstrijd staat garant voor een driedaags spektakel waar de passie voor snelheid, de nieuwste technieken en entertainment hun krachten bundelen in een spectaculaire omgeving en hierdoor een unieke sportieve ervaring creëren.

Ervaar dit evenement op 'The Harbour Club' manier met je vrienden in stijl. The Harbour Club is de officiële Paddock Beach club op Playa d'en Bossa. Maak deel uit van het meest spectaculaire evenement wat Ibiza te bieden heeft in 2014!

Om uw reservering te boeken, kunt u contact opnemen met Maxime Hoffies op +31 6 55 19 12 91 of via e-mail [email protected].

De officiële website van de race is HIER te vinden.

powerboat-harbour