Proef het echte Ibiza bij de wijnproeverij Can Rich

09 november 2017 Lisa 340

Ibiza in november- een zee van rust? Nou nee hoor. Hoewel er een stuk minder mensen op het eiland zijn, word je nog steeds verwend met genoeg leuke activiteiten om je bezig te houden. In november is er in ieder geval genoeg te doen, en ibizavandaag zal je op de hoogte houden van alle leuke lokale en traditionele evenementen.

Ga bijvoorbeeld langs bij één van de beste wijnproeverijen op het eiland. Can Rich Winery geeft tijdens het laagseizoen elke maandag tot vrijdag rondleidingen op hun wijngarde. Mazzel voor alle wijnliefhebbers dus, want de smaak van het echte Ibiza kan hier elke dag geproefd worden tussen 10:00 en 13:00.

Wanneer je dieper het platteland van San Antonio in rijdt, kom je bij de prachtige wijnvelden van Can Rich. Laat je hier verrassen door de prachtige natuur en het grote aanbod van ecologische producten. Ze hebben hier zelfs ecologische wijnen en Ibiza likeurs, met natuurlijk de iconische Hierbas! Maar grijp ook je kans om hier olijf olie en het traditionele ibiza zout mee naar huis te nemen.

Vergeet niet van te voren te reserveren!

Wanneer: Elke maandag tot vrijdag, 1 november 2017 tot 31 mei 2018 – wine tasting & tours vanaf 10:00 ’s ochtends.

Waar: San Antonio, Ibiza.