Radiostation genomineerd voor beste van Ibiza

30 april 2014 Redactie 273

muchoticketawardsIBIZA - De Nederlandse radiozender JFK Ibiza is genomineerd voor de prijs "beste radiozender van Ibiza". Half mei worden op Ibiza de Mucho Ticket Awards 2014 uitgereikt in het Hotel Pacha op Ibiza.

Deze awards zijn bedoeld als waardering voor de belangrijkste bedrijven binnen de entertainmentindustrie op Ibiza. Radiostation JFK Ibiza is genomineerd in de categorie "beste radiostation van Ibiza." De keuze is niet zo lastig gemaakt, want naast de Nederlandse zender zijn slechts Ibiza Sonica en Ibiza Global Radio de andere twee genomineerden.

JFK Ibiza is te ontvangen op Ibiza en Formentera op 105.2 FM aan de Costa Blanca 98.2FM en wereldwijd via www.jfkibiza.com en er is een App voor de mobiele telefoons.

Muchoticket verkopen van entreekaarten voor de clubs op Ibiza en begon zeven jaar geleden met het avontuur op het eiland, dat bekendstaat als Mekka van de elektronische muziek. Het bedrijf zet zichzelf op de kaart door zich te onderscheiden, door professionaliteit, prestige en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Op die manier wordt een perfecte koppeling gecreëerd tussen clubs, dj's, promotoren, bureaus, ticketverkooppunten, grafisch ontwerpers, art directors, bloggers en media.

Dit jaar heeft Muchoticket besloten de eerste editie van de Awards te lanceren ter ere van de zakelijke sector die doorgaans niet meteen opvalt, maar die wel een cruciale rol speelt bij de positionering en de expansie van de muzikale industrie. "Op die manier willen we iets terug doen voor de inzet en ambitie van diegenen die backstage werken en het mogelijk maken dat de industrie jaar in jaar uit blijft groeien op Ibiza."

De prijzen die worden uitgereikt vallen in de categorieën Beste Internationale Image, Beste Gebruik van Nieuwe Technologieën, Beste Gebruik van Sociale Netwerken, Beste Ibiza Blogger, Top Publicatie, Beste Radiostation, Beste Website, Beste Revelation Promotor, Beste Trajectory Promotor, Beste Club Promotor buiten het Circuit, Beste Clubber Locatie, Beste Adevertentie Design, Beste Straatadvertentie, Beste Virale Campagne, Beste Guerrilla Marketing Campagne, Beste Dynamics Promotie Team, Beste Merchandising, Beste Muzikale Compilatie en Beste Management VIP Zone.

Wie behoefte voelt om te stemmen kan daarvoor op de onderstaande knop klikken:

Stem