Reeks closingsfeesten van HI

02 september 2019 Redactie 1523
Reeks closingsfeesten van HI

Hï Ibiza heeft aangekondigd om op spectaculaire wijze sluiten, met een reeks opeenvolgende sluitingsfeesten van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober. Als je een van de mensen bent die Ibiza in 2019 nog niet bent geweest, dan is dit natuurlijk iets voor jou. Hier is een kleine piek in de epische week van Hï's slotfeesten.

 

Donderdag 3 oktober,
Het begin van de laatste vier dagen van de feesten in de club, is Tale Of Us' ontembare Afterlife op donderdag 3 oktober. Tale Of Us wordt vergezeld door Adriatique, Maceo Plex, Ben Klock, Marcel Dettmann, Mind Against en Stephan Bodzin, die ons zal trakteren op een andere van zijn geestverruimende live sets. De avond zal compleet zijn met drie zalen van muziek als de wild corner (de toiletten) heeft zijn eigen line-up voor de eerste in de geschiedenis van Afterlife's op de locatie. Verwacht een stijgende melodie en brutale technobeats.

 

Vrijdag 4 oktober,
David Guetta's F*** ME I'M FAMOUS! Heeft zich in 2019 goed gevestigd in zijn nieuwe thuisbasis en heeft zich bewezen als een van de populairste feesten van Hï Ibiza. Tijdens het seizoen hebben Oliver Heldens, Alesso, Robin Schulz, MK en Jonas Blue allemaal geholpen met het verzorgen van topnummers in het theater, terwijl Guetta een beroep deed op acteur Idris Elba, de voormalige DJ Idris Elba, om de clubzaal te huisvesten. Zeer glamoureus!

Helaas nemen we op vrijdag 4 oktober nog een jaar lang afscheid van het EDM-genie. Idris, Bob Sinclar, Ferreck Dawn en Paul Reynolds staan klaar om de residentie te sluiten. Bekend om het feit dat hij geen kosten bespaart op de productie en zijn meer dan levensgrote aanwezigheid op het podium, zijn we er zeker van dat Guetta zich met een knal zal terugtrekken.

 

Zaterdag 5 oktober,
Zaterdagavonden bij Hï hebben behoord tot Black Coffee. Niets houdt de Afrikaanse muziekambassadeur tegen. We hebben een stoet van DJ-talent uit alle hoeken van de elektronische muziek naast hem zien spelen, met een fantastisch frisse aanpak. Grote gasten gedurende het seizoen waren onder andere Jamie Jones, Loco Dice, The Black Madonna, Adam Port en Kölsch, om er maar een paar te noemen. De line-up voor het slotfeest moet nog worden aangekondigd. Maar goede dingen komen aan degenen die wachten. Black Coffee weet dat beter dan wie dan ook.

 

Zondag 6 oktober,
Op zondag 6 oktober staat Glitterbox als laatste feestje van Hï Ibiza van het seizoen op het programma. Hoe kun je beter afscheid nemen van de zomer, met glitter en pailletten en boogschieten tot in de vroege uurtjes? De avond zal de eigen Simon Dunmore van Defected, Louie Vega, Dimitri From Paris, Roger Sanchez, Purple Disco Machine en de favorieten Meloenbom van het eiland te zien zijn. Nogal een line-up! Glitterbox bewaart een van de beste bezettingen van het feest voor de laatste hoera.