RESISTANCE keer ook dit jaar weer terug

17 februari 2020 Redactie 733
RESISTANCE keer ook dit jaar weer terug

Dinsdagavond tussen juli en september betekent één ding, naar Privilege om RESISTANCE te ervaren. Terugkomend naar Ibiza en zeker ook niet meer weg te denken van Ibiza.

Ultra's ondergrondse divisie biedt de Ibiza clubbers de kans om massale productie en knallende beats te ervaren die het kenmerk van RESISTANCE zijn geworden. Zodra het op 21 juli met zijn openingsfeest van start gaat, verwacht je een nacht vol met DJ-talentn.

Ibiza koning Carl Cox zal vier shows op zich nemen, waarbij hij zijn kenmerkende stijl en gepassioneerde persoonlijkheid op het hoofdpodium brengt. Cox is een echte ambassadeur van de hele wereld en wil het feest graag op gang brengen. Hopelijk krijgen we meer van die vroege warm-upsets, zoals de afgelopen jaren. Je kunt hem zien op 28 juli, 11 en 25 augustus en het eind feest op 15 september.

De tweede artiest van RESISTANCE hoeft ook geen introductie. Ibiza resident, underground staple en baas van één van techno's meest productieve labels, Drumcode's Adam Beyer zal er zijn voor totaal vijf shows. Dit zijn 21 juli, 4 en 18 augustus en 1 en 15 september.