Restaurant Es Torrent opent weer haar deuren

17 augustus 2017 Lisa 227
Restaurant Es Torrent opent weer haar deuren

Het bekende visrestaurant Es Torrent dat vorige week zwaar getroffen was door de storm heeft vandaag haar deuren weer geopend. Heftige regenval en een sterke windkracht zorgde ervoor dat het hele strand was weggeveegd en beschadigd.

Maar slechts een week na de storm maakte Es Torrent gisteren tientallen toeristen weer blij die van het mooie uitzicht en de heerlijke seafood gerechten konden genieten.

“We verloren de twee beste dagen van de zomer door de sluiting, maar met mooi weer in September hoeven we als nog niet veel verlies te lijden,” zegt eigenaar Xicu Sala.

Het restaurant met strand voorzieningen is te vinden in een afgezonderde baai aan de zuidelijke kust van Ibiza. De combinatie van de goede keuken, de exclusiviteit van het strand en de instagram-waardige uitzichten op zee, zorgen ervoor dat het restaurant een ware hit is onder de vakantiegangers op het eiland.

Het restaurant heeft haar gebruikelijke tempo dan ook weer snel opgepakt en de agenda staat alweer helemaal volgepland met reserveringen tot het einde van de maand.