Restaurant La Brasa

30 maart 2023 Redactie 895
Restaurant La Brasa

 

 

Romantisch uiteten? Dan zou je kunnen dineren bij het restaurant La Brasa in Ibiza-stad!

Het restaurant staat bekend om een prachtige binnentuin waar je kan genieten van een heerlijk diner. Het is ingericht met prachtige planten, klimop, bomen en leuke sfeerverlichting wat een romantische sfeertje geeft. De vloer is van prachtige tegels en het interieur heeft Griekse invloeden gemixt met de Ibiza stijl.

Omdat het restaurant midden in het drukke centrum ligt van Ibiza-Stad is dit de perfecte plek om even tot rust te komen en een hapje te doen. Het menu bestaat uit gerechten met heerlijke hapjes, traditionele paella, rijst, vis, zeevruchten en vlees gerechten.

Ook hebben ze meerdere cocktails en wijnen om van te genieten. Het is een super leuk plekje om romantische te dineren met je partner maar je kan er natuurlijk ook terecht met een grotere groep. Het is wel handig om te reserveren omdat het vaak druk kan zijn omdat het natuurlijk in het centrum ligt.

Op hun website vind je een overzicht van hun menu een kan je reserveren: Restaurante Jardín La Brasa – Ibiza (labrasaibiza.com)

 

      

Bron foto'slabrasaibiza.com

Lekkerboats lekkerboats side Corendon