Restaurant NAGAI

22 maart 2023 Redactie 270
Restaurant NAGAI

Als je fan bent van de Japanse keuken is het restaurant NAGAI in San Juan een echte aanrader. Wat NAGAI bijzonder maakt is dat het restaurant typische Japanse gerechten met andere stijlen uit verschillende keukens combineert. De chef-kok van het restaurant, Reina Nagai, verwerkt de inspiratie van haar wereldreis in haar gerechten die ze serveren in het reasturant. De passie voor reizen en de Japanse keuken komen samen in alle vormen in het restaurant. 

In de inrichting van het restaurant kan je prachtige Japanse aspecten terugvinden. Er staat een oude olijvenboom op het terras en de muren zijn mooi versierd met mozaïek tegels en muurschilderingen. De unieke en mooie inrichting maakt de beleving van het dineren nog specialer. Elke avond wisselen ze af tussen live optredens en dj's voor achtergrond muziek tijdens het dineren. 

Het restaurant heeft een plekje in de top 50 beste restaurants van Ibiza. Het uitgebreide menu van NAGAI bestaat onder andere uit verse sushi, soepen, vlees, vis, oesters, kaviaar, tempura en heerlijke na en voorgerechten. Je kan zelfs kiezen voor een chefs selectie wat een mix schotel is van sushi, sashimi en rolls. Ze hebben genoeg vegetarische en zelfs veganistische en glutenvrije opties. Voor de drankjes hebben ze natuurlijk ook heerlijke wijnen, champagnes, cocktails (ook virgin) en Japans bier. Tussen 19.00 en 21.00 is het happy hour en krijg je een 2e cocktail gratis.

Voor een heerlijk avondje dineren op een mooie en unieke plek ben je bij NAGAI op het goede adres! Je kan op hun website het volledige menu vinden en een tafeltje reserveren: https://nagairestaurant.com/

Bron foto's: -Nagairestaurant
                     -Absoluteibizamagazine

lekkerboats side Lekkerboats Corendon