Romantisch restaurant in Ibiza stad

13 juni 2019 Redactie 2169
Romantisch restaurant in Ibiza stad

Middenin Ibiza stad heb je een prachtig betaalbaar restaurant genaamd La Brasa. Je hebt het gevoel alsof je in de tuin van Ibiza zit. Het is een romantisch restaurant waar je terecht kan voor lunch of diner. 

Aan de buitenkant ziet het er klein uit met een poort aan de voorkant. Maar als je er naar binnen loopt dan voel je de romantiek en de vogeltjes fluiten. Het restaurant heeft namelijk een prachtige binnentuin waar je heerlijk kunt dineren. Naast de binnentuin heb je nog verschillende andere knusse plekken met tafels en stoeltjes. Mocht je even willen ontsnappen aan de drukte van Ibiza-stad dan kun je hier terecht voor een oase aan rust.

Menu 

Het restaurant heeft een Mediterraans menu met enkele Westerse gerechten. Je kunt er genieten van traditionele paella’s of terecht voor een stuk vlees of vis wat vers van de BBQ komt. De kwaliteit van het eten is goed. Een Paella kost gemiddeld 24 euro per persoon. Maar je kan ook genieten van heerlijke tapas, pastas en andere specialiteiten. In het hoogseizoen kan het alleen wel heel druk zijn. Zorg dus dat je van te voren reserveerd. 
Dames: Chocolade lava-cake staat ook op het menu bij de desserts ;)

Ook hebben ze regelmatig een goedkoop dagmenu. We hoorden van anderen weer dat zij er heerlijk tapas hebben gegeten voor gemiddeld 7 euro per tappa. 

Bereikbaarheid

Je vindt La Brasa Ibiza midden in Ibiza stad. Vanuit de haven is het restaurant maar 5 minuten lopen. Mocht je met de auto komen en die willen parkeren, dan kun je deze parkeren in een van de omliggende straten of op een van de parkeerplaatsen. Volg de P borden.

www.labrasaibiza.com

Openingstijden en adres
Het restaurant is dagelijks geopend van 13:00 uur – 01:00 uur.
Carrer de Pere Sala 3
07800 Eivissa

Telefoonnummer: +34 971 30 12 02

unnamed_2-1.jpg

unnamed_1.jpg

unnamed-1.jpg

unnamed_3-1.jpg