Rommelmarkt de Sant Jordi

06 maart 2023 Redactie 388
Rommelmarkt de Sant Jordi

 

 

 

 

 

 

Hou jij van rommelmarkten? Dan is deze markt een aanrader:

Mercadillo de Sant Jordi is de grootste rommelmarkt op het eiland, super populair bij de lokale bevolking. Het is de eerste markt met tweedehands producten op Ibiza die sinds 1995 elke zaterdag wordt gehouden. Je vindt er allemaal verschillende items zoals vintage kleding,  tassen, zelfgemaakte items, sieraden, meubels en eigenlijk alles wat je je kan bedenken.

De verkopers zijn locals die allemaal vroeg klaar staan met hun kraampjes om spullen te verkopen. Aangezien er zoveel kraampjes zijn is het zeker een dagbesteding om alles langs te gaan. Er wordt aangeraden er vroeg bij te zijn om zo alles te kunnen bekijken. Net als bij elke rommelmarkt is het vaak ook even zoeken, maar je kan er super leuke spulletjes vinden voor een goede en lage prijs.

Als je even een pauze wil nemen van het rondkijken kan je altijd een hapje en een drankje doen bij de bar op het terrein.

Je kan de markt makkelijk bereiken met de bus en de auto. Er is een parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. Je kan de markt bezoeken elke zaterdag tussen 8.00 en 15.00. 

In de omgeving van de markt heb je nog meerdere strandjes zoals Ses Salines wat maar 8 minuutjes rijden is. Daar kan je een frisse duik nemen om af te koelen. Een perfecte dagbesteding dus!

Lijkt jou dit leuk? Hier een link voor meer informatie: Mercadillo de Sant Jordi en Ibiza. 

 

Bron: www.mercadillodesantjordi.com
Bron foto: www.mercadillodesantjordi.com 

lekkerboats side Lekkerboats Corendon