Ryanair zal deze zomer meer dan 700 vluchten per week uitvoeren met de Balearen en 22 nieuwe routes toevoegen

01 april 2021 Redactie 1562
Ryanair zal deze zomer meer dan 700 vluchten per week uitvoeren met de Balearen en 22 nieuwe routes toevoegen

Ryanair heeft zijn zomerkalender voor 2021 op de eilanden aangekondigd met meer dan 700 vluchten per week en 121 routes in totaal. Er zijn 22 nieuwe routes, waarvan 10 vanaf Palma, 3 vanaf Ibiza en 9 vanaf Menorca.

Zoals het bedrijf in een persbericht uitlegde, zal dit het luchtverkeer in Spanje helpen stimuleren, terwijl vaccinatieprogramma’s gewoon doorgaan en Europa zijn deuren op tijd heropent voor het zomerseizoen.

Concreet voegt het bedrijf vluchten toe van Palma naar Belfast, Kopenhagen, Teesside, Napels, Boekarest, Pisa, Tenerife Noord, Venetië, Treviso, Jerez en Zaragoza. Van Menorca gaan er vluchten naar Malaga, Alicante, Bologna, Bordeaux, Marseille, Napels, Sevilla, Toulouse en Wenen. Van Ibiza gaan er vluchten naar Belfast, Bari en Alicante.

De marketingdirecteur van het bedrijf, Dara Brady, heeft gezegd dat naarmate de vaccinatieprogramma's de komende maanden vorderen, het aantal vluchten deze zomer weer omhoog zal gaan.

Brady heeft zijn tevredenheid uitgesproken over het feit dat hij het herstel van banen en lokale economieën kan ondersteunen.

Daarnaast heeft Ryanair een aanbod van stoelen gelanceerd met vluchten vanaf 19,99 euro om te reizen tot eind oktober 2021.