Sa Trinxa: must visit tijdens je Ibiza vakantie

27 oktober 2018 Redactie 893
Sa Trinxa: must visit tijdens je Ibiza vakantie

Dansen op het strand. Je voeten in het zand. Een mojito in je hand.. Welkom op Sa Trinxa.

Op het drukke strand van Ses Salines vind je als je helemaal doorloopt, voorbij de zoutmeren, alle proppers, zonverbrande toeristen en hippe zien-en-gezien worden crowd bij de Jockeyclub, het hippie-achtige Sa Trinxa.

Bij de populaire beach club Sa Trinxa is er altijd live muziek en een goede, ongedwongen sfeer. Met haar relaxte publiek, chille vibes en betaalbaar simpel, maar lekker eten is de beach club erg populair onder bekend en onbekend Nederland.

Sa Trinxa zelf doet een beetje alternatief aan. Hier geen strakke witte bedden, champagne spuiters, of een loungy sfeertje in luxe sofa’s. Nee gewoon lekker Ibiza! In de middag staat er een dj te draaien, en langzaam maar zeker begint het strandpubliek te dansen op de Ibiza beats die uit de speakers komen.

Op het strand kun je bedjes huren voor een degelijke prijs, maar je kan hier ook komen om alleen te lunchen. Voor de beach club ligt de beroemde Sa Trinxa catwalk, oftewel de stijger die je vanaf het strand zo naar het frisse en heldere azuurblauwe water leidt.

Aangezien het strand vlakbij het vliegveld ligt, is het misschien een leuk idee om je laatste uurtjes dat je nog op het eiland bent door te brengen op dit strand. Geniet nog even van de laatste zonnestralen, Balearische beats, de heerlijke fruitsmoothies en het Ibiza gevoel voordat je het vliegtuig instapt. Een mooie afsluiter van je Ibiza vakantie!