San Antonio proeft de smaken van de zee

16 april 2018 Lisa
San Antonio proeft de smaken van de zee

Honderden mensen verzamelden zich gisteren in San Antonio om een spectaculair en culinair evenement in de stad te aanschouwen.

Een stralende zon en prachtige omgeving was het decor voor het food event dat gisteren plaats vond in San Antonio. Bezoekers konden genieten van stoofgerechten met ingrediënten uit de middellandse zee, denk aan llangosta stoofpotten- rode garnalen en vis van het eiland.

Enthousiaste bezoekers kwamen naar het Passeig de la Mar om tientallen typische gerechten en andere cutting-edge Mediterrane recepten te proeven.

De gastronomische dag werd geopend door een toespraak van de burgemeester van San Antonio, gevolgd door traditionele volksdansen. Verder konden aanwezigen kijken naar show-cooking van meerdere chefkoks , of toekijken hoe negen verschillende restaurants uit Ibiza en Formentera een kookwedstrijd tegen elkaar aflegden.

Ook konden bezoekers genieten van een uitgebreide vistapas proeverij, met alleen vis van de Pitiusas. Aan de lachende en blije gezichten te zien was de tweede editie van het foodfest in San Antonio een enorm succes!