San Antonio's flower power evenement

08 januari 2014 Redactie 269

flower-power-2014Het is die tijd van het jaar weer. Terwijl de rest van de wereld nog aan het bijkomen is van de feestdagen in december, maakt San Antonio zich op voor een overname door de hippies komende zaterdag.

Op 11 januari zal de stad veranderen in het grootste hippie oord wat het eiland tijdelijk kent en zullen de straten gevuld worden met decoratie gerelateerd aan de hippie tijd. Ook zal er door de hele stad muziek uit de jaren '60 en '70 gespeeld worden. Het eerste grote outdoor festival van het jaar staat weer voor de deur. En het is extra feest want Flower Power wordt voor de tiende keer georganiseerd.

Flower Power Ibiza

Heldere lichtgevende verf, pruiken, gekleurde glazen en ongekende decoratie in de binnenstad van San Antonio. Straten en pleinen worden omgetoverd in één grote dansvloer, speciaal voor deze ene nacht. Overal waar je kijkt zullen straat optredens zijn en iedere bar heeft een extra barretje op straat geplaatst. Weer een duidelijk voorbeeld dat Ibiza verre van een slaapeiland is in de wintermaanden.

Voor meer informatie is er ook een Facebook pagina beschikbaar: https://www.facebook.com/events/186003534927112/?source=1

Flower Power Ibiza
Flower-Power-2014-flyer

Foto's by Essentialibiza.com