San Josep wil capaciteit van clubs gecontroleerd zien

23 januari 2017 Lisa 275
San Josep wil capaciteit van clubs gecontroleerd zien

Sant Josep wil clubs dwingen tot het hebben van een automatische capaciteit begrenzer

Daarnaast wil San Josep dat alle muziek podia een geluid limiter hebben, de huidige verordering heeft alleen betrekking op Platja d'en Bossa

 

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

 

De begrenzer moet verplicht worden voor locaties met een capaciteit van meer dan 200 personen. De volledige gemeenteraad van Sant Josep bespreekt de twee voorstellen donderdag in de regering om meer veiligheid en meer controle van de gemeentes over de  uitgaansgelegenheden te garanderen.

 

In de eerste plaats wordt voorgesteld om een ​​verordening goed te keuren die geldt voor locaties voor meer dan 200 personen. Ze willen een automatisch controle systeem voor deze locaties. De overheid is van mening dat deze maatregel van belang is om zowel de veiligheid te waarborgen als ook administratief in het geval van wanbetalingen op te treden, want vandaag de dag is er geen echt controlesysteem.

 

Uitgaansgelegenheden moeten sensoren installeren die het aantal bezoekers telt. Ook moet op een zeer zichtbare plek vermeld staan hoeveel de maximale capaciteit is, en er moet een verantwoordelijk persoon aangesteld zijn voor het regelen van de capaciteit. Deze persoon zal ervoor moeten zorgdragen dat het publiek op geen enkel moment groter is dan de toegestane capaciteit. Locaties krijgen een jaar de tijd om aan deze eisen te voldoen.

 

[/s2If]