Sankeys open dit seizoen of niet?

28 mei 2019 Redactie 812
Sankeys open dit seizoen of niet?

De hele winter lang is er gepraat wat er nou met de club Sankeys gaat gebeuren. Waarschijnlijk gaat de club dit seizoen niet meer open, misschien gaat het wel nooit meer open zoals we het kenden. Er gaan veel geruchten in de ronde over wat er met de club gaat gebeuren.

De club in Playa d’en Bossa zal dit seizoen waarschijnlijk niet meer zijn deuren openen. Misschien zal de club nooit meer zijn deuren openen zoals wij het nu kennen. De hele winter heeft iedereen het erover gehad, wat gaat er nou met de club gebeuren. Wel open of niet open? Vorig jaar deden nieuwe eigenaren een dappere poging om de club te redden, maar er zijn zoveel andere grote al wel goed lopende club in de buurt en p het eiland dat het erg lastig is om hierin overeind te blijven. De schade van de vorige eigenaar is zo groot dat Sankeys hierdoor zijn deuren waarschijnlijk niet zal openen.

In de winter gingen er veel geruchten in de ronde over nieuwe eigenaren voor de club, hieronder zaten Britse promotors, clubeigenaren en nog veel meer potentiële investeerders. In de nieuwste geruchten wordt verteld dat Sankeys helemaal gerenoveerd zal gaan worden voor een frisse start. Veel details hierover zijn nog niet, maar we houden jullie op de hoogte bij meer nieuws!