Sankeys sluit af

14 oktober 2014 Redactie 273

sankeys-closing-girlPLAYA DEN BOSSA - In het kader van "er kan er maar één de laatste zijn", was het Sankeys in Playa den Bossa die de laatste was van de grotere clubs om een closingparty te organiseren.

Terwijl alle grote zaken inmiddels al uitbundig hun closing gevierd hadden, was het na het weekend van de grote closing party's de beurt aan Sankeys. En geheel volgens traditie was er gezorgd voor een dijk van een lineup met als top attractie de Amerikaanse house gangster DJ Sneak.

En de avond bleek een waardige afsluiter te worden voor een seizoen waarin de club zich etaleerde zoals ze dat nooit eerder deden. De ene grote naam na de andere werd geboekt en alle concepten die er voorbij kwamen bleken een succes. Avond na avond was de zaak óf goed gevuld, óf gewoon vol. Er werd in het seizoen 2014 goed geïnvesteerd in de bekendheid van Sankeys wat tot gevolg had dat er steeds meer internationaal publiek kwam. En dat was op de opening al niet anders. Het getuigt van een flinke portie moed om ná de grote closings nog een flink feest neer te zetten. Maar de dappere rebel uit Playa den Bossa deed het en zeker niet zonder succes. Het werd een heftig nachtje met als main act natuurlijk het optreden van de man die zijn plek helemaal gevonden lijkt te hebben bij Sankeys, DJ Sneak. We hebben hem aan het management van Sankeys zelfs een verzoek horen doen tot het geven van een eigen vaste avond volgend jaar. Alweer een reden om ook volgend jaar Sankeys weer aan te doen als je op stap gaat.

[caption id="attachment_15763" align="alignnone" width="850"]sankeys-dj-sneak DJ Sneak[/caption]

[caption id="attachment_15764" align="alignnone" width="850"]sankeys-closing-2 Een heerlijke underground sfeer[/caption]

[caption id="attachment_15766" align="alignnone" width="850"]sankeys-4-life Sankeys 4 life![/caption]