SBS6 nu al in paniek om serie verliefd op Ibiza

31 oktober 2013 Redactie 226

verliefd-op-ibiza-de-serieZelf dacht de zender SBS6 een topserie in huis gehaald te hebben getiteld "Verliefd op Ibiza", naar de gelijknamige film die door veel Nederlanders in de bioscoop bekeken werd. Maar voor een serie blijkt weinig interesse bij het publiek.

Afgelopen zaterdag trok de eerste aflevering van Verliefd op Ibiza slechts 617.000 kijkers. Dat is niet veel gezien de hoeveelheid bekende gezichten die in de serie te zien zijn en de hoeveelheid reclame die de zender er tegenaan had gegooid. Meteen al ontstond er paniek in de burelen van de zender en er werd besloten om in dezelfde week van de eerste aflevering dit deel nog eens in een herhaling uit te zenden. Op woensdag kwam de herhaling van "Waar is de mol" te vervallen om plaats te maken voor de herhaling van "Verliefd op Ibiza".

Bij de eerste uitzending van de serie stond SBS6 tegen de opgave om Holland Got's Talent te verslaan. Dit mislukte, want dat trok 1,8 miljoen kijkers.

Overigens bleef de herhaling van de serie "verliefd op Ibiza" steken bij een schamele 606.000 kijkers en dat zijn er altijd nog een dikke 100.000 minder dan bijvoorbeeld "Man bijt hond" van de NCRV.