Showtek in line-up Guetta's F*** Me I'm Famous in Pacha

19 maart 2014 Eddy-jansen 241

[caption id="attachment_1674" align="alignleft" width="300"]showtek_eddy_klein Showtek met één van onze redacteurs[/caption]

IBIZA-STAD - Showtek is een van de attracties die op donderdagavond in David Guetta's F*** Me I'm Famous in disco Pacha staan. De Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen brachten eerder deze maand samen met David Guetta de single Bad uit.

Showtek, 27e op de DJ Mag Top 100, werkt al een tijdje met Guetta samen. "We hebben een ontzettende klik, zowel in al buiten de studio", zeggen de Eindhovense broers. "Het is allemaal begonnen op Ibiza waar hij ons vorig jaar mee nam op tour in de Pacha en dit jaar staan we er weer. In Australie hebben we ook samen op het podium gestaan tijdens onze Stereosonic Tour, dat was geweldig. Tijdens die tour zei David: 'Let's work on a track together and do the same in Miami!' De plaat is ook echt een goede combinatie tussen de stijl van David en ons en de eerste reacties zijn mega!"

Op welke donderdagavond Showtek in de Pacha staat is nog niet bekend. Andere DJ's in de Guetta-line-up zijn Nicky Romero, Diplo, Zedd, Arty, Daddy’s Groove, Arno Cost.
F*** Me I'm Famous start op donderdag 29mei en sluit weer op donderdag 2 oktober.

Tekst: Eddy Jansen