Showtime Sunday

10 september 2017 Lisa 254
Showtime Sunday

Nu de eerste paar closing feesten al achter de rug zijn, zetten de beachclubs alles op alles om nog zo knallend mogelijk het seizoen uit te gaan. Ook vandaag is er genoeg te doen voor alle partygangers die nog lang niet uitgefeest zijn.

Het populaire Ushuaia in Playa d’en Bossa voorziet gasten iedere zondag van EDM muziek, en vandaag zal de DJ Kygo het voortouw nemen. De Noorse DJ zal vanaf vijf uur ’s middags tot middernacht het party hotel weer op zijn kop zetten.

Je hebt er vast wel eens gehoord van een bevriende bankier, autodealer of restaurant eigenaar: de feestlocatie voor de Hollandse ondernemer die graag wat geld wil spenderen is Blue Marlin. Poppin’ Bottles zullen we maar zeggen. De tent wordt door Nederlanders gerund en trekt daarom bijna alleen maar Nederlands publiek. Normaal gesproken kan je hier rustig zonnen op een loungebed, maar op zondag wordt het zo druk dat veel mensen speciaal een VIP ruimte afhuren. Elke showtime sunday zullen de resident DJ’s de gasten voorzien van deephouse en kunnen zijn vanaf 4 uur ’s middags tot laat in de avond blijven feesten.

Maar de gene die na een paar drankjes niet meer kunnen stoppen en nog lang niet naar huis willen, die kunnen vanavond het beste naar Eden gaan. Het bekende Britse platenlabel Defected zal hier elke zondag meer dan 2000 feestgangers blij maken met de beste house muziek. Vanavond staan onder andere house DJ’s Sonny Fodera en Franky Rizardo weer op het programma.