Slaap op het privé eiland Tagomago voor 20.000 euro per nacht

18 september 2018 Redactie 659
Slaap op het privé eiland Tagomago voor 20.000 euro per nacht

Ibiza is voor menig jetsetter de perfecte kans om aan heel de wereld te laten zien hoeveel hij te besteden heeft. Een vakantie waarbij de rich & famous constant bezig is met het overtreffen van al hun vrienden, en dat ‘subtiel’  aan hen laten zien door een zorgvuldig geselecteerde instagramstory . Maar bij een over de top vakantie hoort natuurlijk een decadente slaapplaats om te overnachten. Maar wat doe je als een suite in het Destino niet luxe genoeg is? Een jacht te saai en onorigineel? Nou dan slaap je toch gewoon op Tagomago, het privé eiland vlak voor de kust van Ibiza. Op dit eiland van 1.525 meter lang en 113 meter breed staat namelijk maar een villa, die wordt verhuurd aan iedereen die het betalen kan. Voor een schampere 20.000 euro per nacht slaap jij op jouw eigen eiland in deze exclusieve villa.

 

Recent werden er twee andere privé eilanden gekocht. Zo werd het eiland s’Espalmador bij Formentera eerder dit jaar door twee Belgen gekocht, en het eiland Isla de Colon voor de kust van Menorca door een Amerikaan. Echter zijn dit niet de enige privé eilanden in de Balearen, want de Duitse Matthias Kühn heeft al een hele tijd geleden het eiland Tagomago gekocht. Dit eiland bevindt zich vlakbij de Es Vedrá en ligt slechts 900 meer van het eiland Ibiza.

 

De villa op Tagomago bestaat uit vijf slaapkamers- ieder met een eigen spa en badkamer. Door middel van de enorme ramen kan je overal in het huis genieten van het waanzinnige uitzicht vanaf het prive eiland.

 

Sterren die eerder kozen voor een overnachting op dit super exclusieve eiland waren onder andere voetballer Cristiano Ronaldo, actrice Liz Hurley en de zanger Justin Timberlake.

 

Bekijk hieronder de foto's van de villa: