SLUIZ

20 februari 2023 Redactie 257
SLUIZ

 

 

Zoek je nog naar een leuke dagbesteding in Ibiza? Dan moet je zeker één keer naar SLUIZ. Je kan daar uniek shoppen en een hapje en drankje doen bij de bar/restaurant. Perfect voor een dag vol plezier!

SLUIZ is een woonwinkel waar je allemaal unieke, leuke items kan vinden. SLUIZ is te vinden net buiten het dorpje Sant Gertrudis. In een grote loods kijk je je ogen uit met zoveel producten dat je wel even bezig bent om alles te bekijken. Los van woonaccessoires hebben ze ook een modewinkel in de loods waar je leuke unieke kleding kan kopen die de medewerkers zelf ontwerpen en maken.

Het begon allemaal in 2006 toen een Nederlands stel besloot om een klein intiem winkeltje op te richten in Ibiza. Het stel wou unieke producten verkopen die zij zelf leuk vonden. Het idee was om een plek te creëren waar je leuk kan winkelen met leuke mensen om je heen. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot de meest unieke en geliefde winkelketen van Europa.

Sinds 2018 heeft SLUIZ ook nog eens een restaurant geopend in Sant Josep. Ook dit restaurant heeft een unieke kant en is geschikt voor een leuke ervaring. Je kan genieten van een heerlijk diner tegelijk met theater, muziek en cabaret. Wat hun restaurant kenmerkt is de samenvoeging van verschillende keukens over de hele wereld. Het is het ook zeker waard om daar een hapje te eten!


Instagram: SLUIZ. (@sluizibiza) • Instagram-foto's en -video's
Website: De Winkel – SLUIZ.

Bron foto: SLUIZ

Corendon lekkerboats side Lekkerboats