Solomun en Pacha closing party - 12 uur lang

14 oktober 2018 Redactie 212
Solomun en Pacha closing party - 12 uur lang

Honderdduizenden muziekliefhebbers zijn afgelopen drie weken speciaal voor de closing parties naar Ibiza gevlogen. Tijdens de ‘closing weeks’ organiseren alle grote clubs en feesten van het eiland een extra spectaculaire laatste editie van hun feest, met als doel het clubseizoen met een grande finale af te sluiten. Alle Ibiza-gangers dansen voor de laatste keer op de muziek van hun favoriete sterren DJ, voordat de clubs de hele winter weer dicht gaan.

 

Ook de Pacha gaat pas weer in mei open, en vandaag is echt de allerlaatste kans van het jaar om naar deze oudste club van het eiland te gaan. De club sluit in stijl af, namelijk met de closing party van Solomun+1. Solomun is een van de populairste DJ’s op dit moment op Ibiza. Hij is een voorloper op het gebied van house en techno muziek, en zijn diepere unieke klanken vallen goed in de smaak bij het party publiek. De Solomun+1 party dat afgelopen zomer iedere zondag plaatsvond in de Pacha was dan ook niet alleen de best bezochte avond in de Pacha zelf, maar ook een van de meest populaire feesten op het eiland.

 

Op zondag 14 oktober zal de laatste grote closing van het 2018 seizoen op het  eiland plaatsvinden. Voor deze bijzondere gelegenheid zijn de openingstijden van de club verlengd. Vanavond nodigt Solomun de geliefde Adriatique uit om het seizoen met een knaller af te sluiten. Nog even een kleine powernap van tevoren is geen overbodige luxe, want het feest begint om 00.00 en duurt tot 12 uur morgen ochtend.