Soy Holandes: Nikki Jeurninck

24 juni 2012 Redactie 230

Nikki JeurninckIn de serie 'Soy Holandes' stellen Nederlanders, vaak ondernemers maar niet altijd, zich voor aan de lezers van Ibizavandaag. Deze keer stellen we jullie voor aan Nikki Jeurninck, eigenaresse van Ibiza Style Fashion Boutique.

Stel je zelf even voor:
Ik ben nikki Jeurninck. Ik ben 1 jaar geleden samen met mijn man Hans en dochter Isa vanuit Amsterdam/Amstelveen verhuisd naar Ibiza.

Hoe lang kom je al op Ibiza:
6 jaar geleden kwam ik voor het eerst op dit magische eiland..Voelde me meteen als een vis in het water..Zijn wie je wil zijn, doen wat je wil doen..just be free and enjoy.. Helemaal mijn eiland !

Hoe lang woon je al op Ibiza en waar:
Woon nu ruim 1 jaar op Ibiza..Eerst Sant Jose, daarna Sant Rafel..Sinds 6 maanden hebben we dan de plek gevonden waar we voor lange tijd willen blijven. We hebben bij Cala LLenya (la Joya) een penthouse aan het strand. Schitterend uitzicht en mooie, rustige omgeving. De drukte zoeken we wel op als we er zin in hebben........

Wat doe je op Ibiza:
Sinds 5 mei van dit jaar, heb ik fashion boutique "QUEENS OF JOY" geopend in Santa Eularia... alle trendy Ibiza brands onder één dak..

Wat zijn je toekomstplannen op Ibiza:
QUEENS OF JOY in heel Ibiza op de kaart zetten..en GENIETEN natuurlijk van het leven, mijn gezin en het eiland.

Je favoriete dorp op Ibiza:
Niet echt een favoriet dorp, ieder dorpje heeft zijn eigen charme en uitstraling en dat is ook het bijzondere van Ibiza, iedereen vindt er zijn eigen plek !

Je favoriete strand op Ibiza:
Ses Salinas, maar dan alleen in het voor- en najaar want in de zomer is het te druk. Maar ook hier vind ik eigenlijk dat iedere baai of strand zijn eigen karakter en publiek heeft. Voor ieder wat wils dus !

Je favoriete restaurant op Ibiza:
Asian fusion restaurant Nagai in St Joan en italiaans restaurant MezzaNotte in Sta Eularia
Je favoriete maand op Ibiza:
het voor- en najaar, maar de winter is hier ook fantastisch! Afgelopen winter was mijn eerste winter hier op Ibiza en dat is me prima bevallen. Lekker rustig, toch nog genoeg te doen qua eten, drinken en uitgaan en heerlijk weer natuurlijk.

Heb je nog tips voor mensen die naar Ibiza (willen) komen:
Just FEEL, BELIEVE, AND ENJOY, dat is toevallig ook het motto van Queens of Joy !

Waar kunnen we meer terugvinden over je bedrijf?
Op internet op www.queensofjoy.eu
Kijk je liever op Facebook, dan kijk je hier.