Space Ibiza dit weekend

14 augustus 2015 Redactie 256
Space Ibiza WKND #3 Augustus
Alles bij Space is klaar voor een dampend weekend in de club. Drie dagen met vier verschillende evenementen. De vraag is: ben jij er klaar voor? Glitterbox, elrowKehakuma en Vagabundos staan klaar om je te ontvangen voor drie waanzinnige club avonden die zijn voorbehouden aan de echte party people.
Vrijdag 14 augustus: Fatboy Slim komt naar Glitterbox
Norman Quentin Cook, beken onder de artiesten naam Fatboy Slim, zal zich settelen in de DJ booth van het knettergekke vijrdag feest bij Space Ibiza, Glitterbox. De Brit zal ongetwijfeld vele voeten aan het dansen krijgen met de bijna onuitputtelijke voorraad hits die de man produceerde. Als opwarmer vast een speciale set van hem die is opgenomen voor DEFECTED.
Souncloud-DEFECTED
En behalve Fatboy Slim zullen ook Tensnake, The Shapeshifters, John Morales en de Mambo Brothers ten tonele verschijnen bij de Space. Als je bedenkt hoe Space de vrijdag begint, dan kan je je wel voorstellen hoe ze op maandag eindigen.
GLITTERBOXSPACE 14-08 SQUARE NEW
Zaterdag 15 augustus: Fritz Kalkbrenner en ¡olé!
Space gaat naar een “soiree” with elrow! De singermornings keren terug met een indoor show. Flamenco is iets wat je niet hoort, maar beleeft. en daarom zal deze zaterdag de Space worden omgetoverd en zal de Main Room geheel in het teken van Tech House staan.
Feria-elrow
En tergelijkertijd zal het terras van Space gehost worden door Kehakuma waar voor de tweede keer Fritz Kalkbrenner (live) zal spelen. Na het succes van twee weken geleden, hoopt de Space ook nu weer het publiek te verwennen met deze Duitser en zijn mixen van legendarische tracks zoals zijn laatste release like “One of These Days”.
Thumb-Fritz-Kalkbrenner
Zondag 16 augustus: Vagabundos samen met Cocoricó in Space Ibiza
Luciano verwent de clubbers door een strenge selectie te maken uit de dj's die op zondag plaats mogen nemen in de booth. De Cadenza eigenaar geeft een garantie op een succesvolle avond bij de Space gedurende Vagabundos.
photos-vagabundos-2015-08-09-(08)
600x400px-sunday-cocco