Space wordt restaurant

28 oktober 2015 Redactie 255

nandosIBIZA - Brekend nieuws! De superclub Space in Playa d'en Bossa zal worden omgetoverd tot een restaurant. In de winter van 2016 zal de wereldberoemde club worden verbouwd om in het seizoen van 2017 te openen als een filiaal van Nando's.

De Space had een langlopende huurovereenkomst met de Matutes Group, eigenaar van Ushuaïa (Tower) en Hardrock Hotel Ibiza, en die overeenkomst loopt aan het einde van volgend jaar af. Bronnen binnen de Matutes Group bevestigen inmiddels dat Nando's een franchise zal gaan openen in het wereldberoemde gebouw op Ibiza.

De website Wunderground sprak met Nandos 'woordvoerder Piri Berger eerder vandaag, "We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we het merk Nandos nu ook naar Spanje brengen en we zijn erg opgewonden bij het vooruitzicht van het hebben van ons nieuwe Spaanse vlaggenschip in een gebouw dat is beroemd over de wereld."

"Na rijp beraad is besloten dat het één ding is wat Ibiza echt nodig heeft en dat is een casual dining restaurant en we weten zeker dat de club Space in Playa d'en Bossa de ideale plek is om dit te realiseren," vervolgde mevrouw Berger. "We kunnen niet wachten om op het eiland te beginnen met het serveren van enkele gedurfde en brutale gerechten en om te werken aan een ​​geheel nieuwe klantenkring."

Geruchten suggereren dat DJ Sneak is benaderd om een ​​dubbele rol van resident DJ en chef-kok te vervullen in het restaurant zodra het haar deuren opent voor het publiek mei 2017.

Bron: Wundergroundmusic