Sterrennieuws #3

15 augustus 2014 Redactie 287

sterrennieuwsIBIZA - De hele week verzamelen we het nieuws van de "sterren" en hun perikelen op Ibiza. En op vrijdag hoef je niets meer te doen dan ons artikel te lezen om weer helemaal op de hoogte te zijn. Vandaag aflevering drie alweer.

Zoals gebruikelijk, doet Patty Brard weer een poging om in het nieuws te komen. Mediageil als Brard (59 alweer) is, doet ze er alles aan om in het nieuws te komen. Deze keer was het prijs via instagram. En het Algemeen Dagblad maakte er melding van: Dikke pech voor Patty Brard. De presentatrice heeft zichzelf donderdagavond flink bezeerd met een kartelmes, liet ze weten. Op Instagram postte ze een ingezoomde foto van een bloederige wond op haar handpalm. De foto's met bijbehorende gruwelfoto's (van Brard, de wond valt echt wel mee) kan je HIER zien.

Eigenaar Krimo Lamrani van Café de Hoeck laat in een filmpje zien op de Telegraaf dat hij barkeeper is en weinig kaas heeft gegeten van marketing: Eigenaar Krimo Lamrani („Het enige Nederlandse café op Ibiza”) komt ze steeds vaker tegen: Hollandse toeristen die alle glamourverhalen over het ’feesteiland’ hebben gehoord en zelf ook wel even van het chique jetsetleven willen proeven.

Kylie Minogue werd er op de dansvloer gespot en Heidi Klum en Seal ontspannen er op een jacht: Ibiza blijft een topbesteming voor de rich and famous van deze wereld. Dat weet het Belgische Nieuwsblad te melden.

Tess Milne en Dennis Ruyer gaan samen het reisprogramma Ibiza Day & Night presenteren. De Veronica-presentatrice en de Radio 538-dj gaan op het Spaanse eiland op zoek naar de beste dj's, vetste hotspots en chillste clubs. Dat heeft Veronica woensdagochtend laten weten, zegt Shownieuws.

Wil je Paris Hilton zien draaien, dan moet je toch Ibiza bezoeken. Haar optreden in Hoek van Holland is afgelast. Paris Hilton belooft snel alsnog naar Nederland te komen. "Ik zie jullie snel", twitterde de hotelerfgename vrijdagochtend. Hilton, die bijklust als dj, zou eind augustus in Hoek van Holland achter de draaitafels kruipen. Dat optreden werd donderdagavond geschrapt. Zo weet Showbizznieuws.nl

Weekend.be verzamelde vakantiekiekjes van de sterren. Tijdens de zomermaanden maken de grote sterren tijd vrij in hun overvolle agenda om tot rust te komen. Zo trekken ze naar onder meer Ibiza, Italië, de Hamptons of andere exotische bestemmingen waar ze genieten van een welverdiende vakantie. Hoewel ze tijdens de zomer ook kiezen voor een locatie met veel zon, meestal een strand en water, zijn hun vakanties toch net dat tikkeltje luxueuzer dan de onze. Weekend vond plaatjes op Instagram van onder andere Ellie Goulding en Poppy Delevingne. Zelf kijken kan hier.