Sterrennieuws #5

12 september 2014 Redactie 253

sterrennieuwsIBIZA - Ibiza en BN'ers lijken onafscheidelijk. Je telt niet meer mee als je niet af en toe je gezicht laat zien op Ibiza als je een bekende Nederlander bent. En veel willen dat ook graag weten en werpen zich gewillig voor de schijnwerpers.

Wij struinen het internet af om te kijken wie er in de schijnwerpers stond op het eiland. Er waren weer verschillende websites die van alles wisten te vertellen over de bekende Nederlanders deze week.

Patty Brard wil trouwen alsof ze een staatshoofd is, maar snapte kennelijk niet dat daar een kostenplaatje aan hangt. Ze schrok zich al wezenloos voor de prijs van alleen de bloemen. Glamora.ma heeft er een prachtig artikel aan gewijd. De kijkcijfers van het programma van Brard blijven overigens naar beneden gaan.

Hetzelfde Glamora.ma weet te vertellen dat Jan Smit weer fijn een klap belastinggeld kapot weer te slaan tijdens zijn verblijf op Ibiza voor de opnames van een nietszeggend liedjesprogramma. Het is te hopen dat de ploeg van de Volendammer minder schade achterlaat dan op de camping op Ibiza afgelopen zomer.

Trouwen is helemaal in op Ibiza. Echt trouwen doet geen Nederlander op het eiland want het is allemaal show, net zoals de bruiloft van Wendy van Dijk. Nu.nl schreef er een artikeltje over.

In het Gooi denken ze ook mee te profiteren van de naam Ibiza en organiseren overbejaarde dj's als Jean, Spider, en de judoman Dennis van der Geest een feestje in een kartbaan, zegt de Gooise Tam Tam.