Sterrennieuws #6

22 september 2014 Redactie 100

sterrennieuwsIBIZA - Sterrennnieuws wat je eigenlijk geen moer interesseert, maar je leest het toch. We kennen het. En dan is het net teveel moeite om alle pagina's die er toe doen als het om sterren gaat, af te bladeren. De redding is nabij, want wij deden dat voor je.

Geen sterrennieuws zonder de altijd om aandacht schreeuwende Patty Brard. Die mag alles van haar man, volgens glamora.ma. Fijn hoor voor haar. We hopen dat het droog is als ze straks voor de tweede keer dit jaar haar trouwjurk aantrekt op Ibiza.

En wat dacht je van Gordon? Die heeft een nieuw vriendje opgedoken. Roelof van der Veen is de naam en Roelof (33) woont op Ibiza, waar hij iets met interieur dingen doet. Het nieuws dat Gordon weer een nieuw mannetje heeft komt trouwens uit de pen van Evert S. van De Telegraaf die vertelt dat Goor en Roefje dit weekend gezellig een vorkje gingen prikken met Wendy en Erland van RTL. Wij lazen het hier.

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn inmiddels getrouwd. Maar het kan nog erger, want ze zijn van plan om uit te komen rusten op Ibiza. En dan pakken ze meteen de bruiloft van Patty mee. Dat zegt het AD.

De Spaanse atlete Jadilla Rahmouni, Spaans kampioene op de 800 meter, is voor het magazine Interviú uit de kleren gaan. De atlete met Marokkaanse origine, die op Ibiza woont, deed dat met enkele van haar gewonnen medailles rond de hals. Ze wil hiermee de aandacht vestigen op de atletiek in Spanje en de financiële moeilijkheden waarmee vele atleten te kampen hebben.

Bastian Schweinsteiger mag dan officieel nog samen zijn met topmodel Sarah Brandner, de aanvoerder van het Duitse voetbalelftal is al een tijdje niet meer met haar gespot. Sterker nog, na eerst met een Braziliaans model te zijn gezien op Ibiza, heeft Bild de spelmaker van Bayern München nu hand-in-hand gezien met de Servische tennisster Ana Ivanovic.