Sterrennieuws, aflevering 2

08 augustus 2014 Redactie 280

sterrennieuwsIBIZA -De sterren hebben het er maar druk mee om zich te laten zien op Ibiza deze dagen. Want als je in de bladen niet genoemd wordt in combinatie met een bezoek aan Ibiza, dan hoor je er natuurlijk niet bij. Een overzichtje in deel 2 van ons sterrennieuws.

De voormalig deelneemster van Idol, de zangeres Hind, vermaakt zich op het peperdure jacht van miljardair Marcel Boekhoorn, zo laat RTL nieuws weten.

Patty Brad's (jawel, daar is ze weer) trouwlocatie werd op de film vastgelegd. Je kunt gerust kijken want Patty komt zelf niet in beeld:

 

De Daily Star weet te melden dat Paris Hilton een bedrag van 1,6 miljoen Engelse ponden opstrijkt voor haar vier optredens in Amnesia.

Neymar Jr. is weer bijna helemaal de oude na de vreselijke rugblessure die hij gedurende het afgelopen WK opliep tegen Colombia. Alvorens zich helemaal te focussen op het nieuwe seizoen bij FC Barcelona, deelde hij met zijn volgers op Instagram graag enkele kiekjes van hoe hij zijn vakantie op Ibiza spendeerde. Dat lazen we op de website van het Algemeen Dagblad.

Estelle Cruijff heeft het niet makkelijk. Allemaal ellende achter elkaar: een echtscheiding, een liefdesbreuk, ruzie met haar eigen moeder en vrienden die haar lieten stikken… Recentelijk liet ze daarom weten: ‘Ik hoop snel een streep te kunnen zetten onder het verleden.’ Ze geniet van een vakantie op Ibiza, om op het gemak alles op een rijtje te kunnen zetten. Bewegend beeld vonden we bij Story.nl

Wundergroundmusic schrijft over de trend die gaande is op Ibiza en deelt de mening van Ibizavandaag dat je er niet meer bijhoort als je bekend bent als je niet op Ibiza bent geweest.

De mediacourant schrijft wat iedereen al had kunnen voorspellen: De tv-serie Verliefd op Ibiza is ook in de herhaling een flop. De heruitzending van woensdagavond wist vanaf haf negen slechts 177.000 kijkers te boeien, goed voor 2,9 procent marktaandeel. Daarmee scoorde de reeks 63 procent onder het avondgemiddelde van SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Verliefd op Ibiza moest afgelopen najaar dé publiekstrekker worden van SBS 6.