SUP Magic Xtreme

30 augustus 2014 Redactie 201

ibiza-supIBIZA - De volledige naam is officieel de SUP Magic Xtreme Tour Ibiza 2014. Deze tour is een paddle board evenement rondom het eiland.  Totale afstand 125 kilometer.

De Ibiza en Formentera SUP Club organiseert het evenement met de steun van de Consell d'Eivissa en diverse gemeenten. Er zijn vijf verschillende etappes van 20 tot 30 kilometer per dag, die een totale afstand maken van 125 kilomter. Al peddelend kan je de prachtige kustlijn van Ibiza ontdekken vanaf het water. Er is ook een wedstrijdelement en op de top drie van verschillende categorieën staat een prachtige beker te wachten. Daarnaast ontvangen winnaars diverse prijzen in natura, die beschikbaar zijn gesteld door lokale bedrijven, maar ook typische producten van het eiland.

Op elk strand waar een start en finish plaatsvindt zullen professionele instructeurs gratis les geven in de beginselen van SUP in verschillende talen. Bovendien zullen spelletjes georganiseerd worden en zijn er wedstrijden voor kinderen om het wachten op de atleten aangenamer te maken.

Meer informatie op de website van Ibiza Travel.