Super de luxe suites-only resort opent volgende maand haar deuren

10 april 2018 Lisa 290

Het jetset eiland Ibiza is vanaf volgende maand een luxe paradijsje rijker. Het ‘Seven Pines Resort’, een waanzinnig vijf sterren hotel-resort, zal in mei haar deuren voor alle verwende vakantiegangers openen.

Alleen al de locatie is wat het Seven Pines erg spectaculair en exclusief maakt. Dit hedonistische speelparadijs bevindt zich namelijk in het zuidwestelijke gedeelte van Ibiza, precies bovenop een klif in Cala Conta, en omringd door, de naam zeg het al, een gigantisch dennenbos. Vanaf dit punt heb je niet alleen een prachtig uitzicht op de beroemde Es Vèdra, maar ook ligt Seven Pines op loopafstand van twee populaire Ibiza stranden ; Cala Codolar (op 200 meter afstand), en Cala Conta (op 1,5 kilometer afstand).

Het schitterende nieuwe resort biedt alleen maar suites aan: maar liefst 186 luxe suites zullen vanaf deze zomer te huur zijn aan de toerist met geld. Tijdens het ontwerpen van de suites streefde het resort ernaar om zoveel mogelijk bij het traditionele Ibiza te blijven, en wanneer we alle overbodige, maar hele fijne, luxe accessoires voorbij kijken, is dit best goed gelukt. Vanaf de buitenkant zien alle suites eruit als de typische witte Ibiza-style casitas, en ook het interieur is typisch Ibiza, maar dan met een moderne touch.

Hoewel eigenlijk alles in het nieuwe Seven Pines over de top en super de luxe is, zijn er vier verschillende soorten suites die je kan boeken in het hotel. De ene suite is nog exclusiever, en je voelt m al aankomen, duurder dan de ander. Het begint bij de ‘poolsuites’, waar je met een mooi privé terras uitkijkt op het centraal liggende lagoon zwembad. Daarna krijg je de Garden & Bay suites, die voornamelijk vooral ruimer zijn dan de poolsuites en nog net iets meer privacy bieden. En als crème de la crème, speciaal voor de ultieme jetsetters onder ons, zijn er vier ‘Cliff Suites’ in het resort. Compleet met eigen tuin, zwembad en het meest spectaculaire uitzicht op de Es Vèdra die het eiland Ibiza waarschijnlijk te bieden heeft. Maar, er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan de Cliff Suite. Of in het geval van een schampere 3.000 euro per nacht kan ik beter zeggen, prijskaart.

Verder bieden de faciliteiten van het Seven Pines Resort onder andere een aantal goede restaurants, conference ruimtes en evenement zalen die je kan afhuren voor een speciale gelegenheid. Ook is er in het gloednieuwe resort een prachtige spa te vinden, waar je behalve voor massages en yoga, ook langs kan gaan voor aesthetical treatments (schoonheidsbehandelingen). Ideaal als je voor je feestje even snel die opkomende rimpels wil weg botoxen! Die irritante mediterrane zon ook.

Dus, heb je het concept van Airbnb nooit helemaal begrepen en ben je altijd al een echte luxepoes geweest? Dan is het Seven Pines Resort, wat behoort tot de hotelgroep ‘Leading Hotels of the World’, sowieso een aanrader voor jou. Via de website kan je nu al online jouw lievelingssuite boeken. Wees snel, want we hebben het gevoel dat dit wel eens de volgende Ibiza hotspot kan worden!