Supermarkten ibiza

16 maart 2020 Redactie 863
Supermarkten ibiza

Supermarkten zijn drukker dan normaal en stellen corona maatregelen in om veiligheid voor elkaar en hun medewerkers te garanderen . lidl heeft net naar buiten gestuurd wat ze gaan doen . in alle overige supermarkten gelden min of meer dezelfde regels .

Lidl heeft een reeks maatregelen geïmplementeerd om te allen tijde de veiligheid en bescherming van haar werknemers en klanten te garanderen.

Capaciteitsbeperkingen

Om de minimale veiligheidsafstand van één meter te allen tijde te kunnen garanderen, zijn de volgende maatregelen genomen:

- Beperking van toegang tot één persoon per gezinseenheid

- Beperking van capaciteit tot 50 personen

Om een ​​correcte toepassing te garanderen, is de aanwezigheid van particuliere beveiliging in alle vestigingen versterkt.

Uren

De openingstijden van onze winkels zijn voorlopig aangepast: vanaf vandaag zijn al onze winkels open van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Reiniging en hygiëne

Daarnaast heeft Lidl besloten de volgende reinigings- en hygiënemaatregelen in te voeren:

- Periodieke desinfectie van de oppervlakken die het meest worden blootgesteld aan contact (tape op de dozen, handgrepen en handgrepen van manden en trolleys, kluisjes ...)

- Herinnering aan het verplichte gebruik van handschoenen in de bulkaankoopgebieden: groenten en fruit, brood en gebak

- Aanbeveling om met kaart te betalen in plaats van contant

Overigens zijn de supermarkten nog met voldoende producten gevuld , natuurlijk is er door bulk inkopen van sommige dingen op dit moment minder voorraad. In mercadona mag er van elk product maar 2 per klant worden gekocht