Swedish House Mafia stopt

24 juni 2012 Redactie 269

Na hun residentie in het Ushuaïa Beach Hotel in Ibiza deze zomer en nog een megashow in de Milton Keynes Bowl in Engeland, zal het DJ-trio Swedish House Mafia uit elkaar gaan. Met een dankbetuiging aan de fans en hun leuze 'we came, we raved, we loved' kondigden Axwell, Steve Angelo en Sebastian Ingrosso gisteren op hun website aan dat ze na deze tour hun eigen weg zullen gaan. Direct na de bekendmaking werd er hevig getwitterd in de muziekwereld.

De drie Zweedse DJ/producers hadden elk afzonderlijk al de nodige faam vergaard voor ze in 2008 de handen in mekaar sloegen. Maar dat bleek al snel peanuts vergeleken met het monstersucces dat ze als trio boekten. Na één top 10-plaat, een livealbum en een platinum wereldhit met festivalfavoriet 'One' achtten de drie het moment rijp om zich opnieuw op hun solowerk te focussen.

Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso geven nog 3 volledige shows in Ushuaia op 4 juli, 1 en 29 augustus. Als je op ibiza bent of er naar toe komt in die periode is het dus je aller- allerlaatste kans om dit wereldberoemde trio aan het werk te zien!
Kaarten voor Ushuaia kan je hier online bestellen.

Of de split definitief is, is onduidelijk. Swedish House Mafia prijkt dit jaar voor de derde keer op rij op Tomorrowland.