Swingend naar Ibiza

12 augustus 2017 Lisa 214
Swingend naar Ibiza

De oude haven van Ibiza stad kreeg gisteren een bijzonder bezoekje van het cruiseschip “Azamara Quest”. Een erotisch getinte cruise met 700 swingers aan boord die niet alleen Ibiza, maar vooral hun eigen seksualiteit willen ontdekken.

Na al een groot gedeelte van haar route ‘mediterrane Rumba’ te hebben afgelegd, en steden zoals Florence en Monaco bezocht, verbleef het schip heel de dag in Ibiza. De hedonistische vibes van het eiland waren erg in trek bij de swingers, en daarom vertrok het schip vandaag pas richting Barcelona.

Aan boord van het kinky speelparadijs zijn 345 koppels- allemaal tussen de 35 jaar en 65 jaar oud. Maar deze sensuele varende ervaring is niet gratis. De prijs per persoon varieert tussen de 2.350 en 10.600 euro.

Het schip beschikt over verschillende faciliteiten, inclusief spa, massage rooms, luxe suites en geheime kamers die de temperaturen op de boot flink laten stijgen.

En laten we de populaire playroom niet vergeten. Een “spectaculaire speelruimte” waar je jezelf en de andere passagiers spelenderwijs wat beter leert kennen.

Ook zijn er elke avond andere erotische themafeesten, zoals Little Italy, het Romeinse Rijk, Casino Royal, Grand Prix en Pirates of the Caribbean. Maar dan een pirate zonder onderbroek natuurlijk!

Dus mocht jouw relatietherapie geen succes zijn, misschien dat een bezoekje aan de Azamara Quest weer helpt om de romantiek terug te brengen tussen jou en je partner.