Swingersclub Beverly overgenomen

12 juni 2014 Redactie 839

beverly-openingSAN ANTONIO - De swingersclub Beverly in San Antonio is overgenomen en zal vrijdag 13 juni heropend worden. De nieuwe eigenaren zijn geen onbekenden in dit circuit.

Beverly was eigenlijk de laatste jaren het toonbeeld van vergane glorie. De club was steeds minder open en het publiek koos steeds vaker voor andere locaties. De eigenaren van Liberty Loft in San Antonio, de uit Rusland afkomstige Héli en de Franse Daniel, hebben de vergane club overgenomen en blazen de zaak een fris nieuw leven in.

De opening staat gepland voor vrijdag 13 juni aanstaande en vanaf die datum is de club van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 22:30 tot 05:00 uur. Gedurende het seizoen staan er op vaste avonden vaste thema's op het programma van Beverly. Opwindende namen als "Party Movie X" (dinsdag), "Bi Friendly Night" (woensdag), "Chupa Chups Party" (donderdag), "Eyes Wide Shut" (vrijdag) en "White Night" (zaterdag) moeten de swingers er doen toe bewegen de zaak te gaan bezoeken.

De entreeprijs voor een bezoek aan Beverly bedraagt 60 euro voor een koppel inclusief vier drankjes en 60 euro voor alleenstaande mannen, die voor dit bedrag twee drankjes van het huis krijgen.

Beverly is de vinden aan de Calle de Valencia 22 in San Antonio. Mocht je willen bellen dan kan dat door 0034 971 801 799 te kiezen.

Meer informatie is er te vinden op www.beverly-ibiza.com

BEVERLY-party