Terugkeer van Martin Garrix naar het eiland

05 juli 2019 Redactie 949
Terugkeer van Martin Garrix naar het eiland

Martin Garrix vijfde residentie in Ushuaïa Ibiza is op sensationele wijze van start gegaan na een ongelofelijke opening gisteravond. Duizenden gasten uit de hele wereld waren getuige van een fenomenaal optreden van de energieke legende Martin Garrix.

Een gloednieuw podiumontwerp werd onthuld toen PHI NIX het feest met haar aanstekelijke vibes op gang bracht, voordat fan-favorieten en STMPD RCRDS artiesten Matisse en Sadko het podium bij het zwembad sierden. De Nederlandse trial-blazer Brooks sloot zich gisteren aan bij zijn STMPD RCRDS-familie en werd kort daarna gevolgd door Nicky Romero die zijn karakteristieke, eclectische vibes op het podium bracht. Net toen de zon onder begon te gaan, keerde Martin Garrix terug naar het podium van Ushuaïa, verwelkomd door een gejuich en begroette hij een volgepakte menigte. Er was geen stil persoon in het publiek, want hij speelde een niet te missen catalogus van dansmuziekfavorieten en een clubklare collectie van nieuw uitgebrachte muziek.

Het voelde geweldig om weer terug te zijn op het Ushuaïa podium en ik kijk er zo naar uit om elke week terug te komen. Het voelt als thuiskomen en ik ben zo opgewonden", zegt Martin Garrix.

Garrix' wekelijkse residentie loopt elke donderdag tot 29 augustus 2019. Met de steun van het energieke duo Dubvision, platinaproducent Lost Frequencies en Salvatore Ganacci, om er maar een paar te noemen, The Night League, is het team achter Ushuaïa Ibiza er trots op dat het team achter Ushuaïa Ibiza weer een residentie vol gezochte talenten kan presenteren.