The Revolution Next Phase

24 februari 2015 Redactie 226

revolution-2015PLAYA DEN BOSSA - Carl Cox maakte vandaag bekend dat hij ook dit jaar weer de dinsdagavonden in Space in Playa den Bossa gaat hosten met zijn "The Revolution". De slogan dit jaar is "Next Phase".

Elke dinsdag vanaf 7 juli tot en met 22 september 2015 zijn liefhebbers van techno weer welkom vanaf 20.00 uur in de meermalen tot beste club ter wereld gekroonde zaak. En wie er echt vroeg bij is, die kan tussen 24 februari en 24 maart een beperkt aantal beschikbare Early Bird tickets kopen.

Ibiza's meest populaire nacht gaat haar 14e seizoen op rij beleven: net zoals andere jaren onder de vlag van Safehouse management presenteert de nu al legendarische Carl Cox - 'Music Is Revolution' met de kick-off op dinsdag 7 juli met het thema van dit seizoen ' Next Phase '. En dat 12 dinsdagen achter elkaar!

Coxy's legendarische Ibiza residency is blijft grensverleggend want ook na 14 jaar blijft de avond immens populair bij de clubbers die het eiland bezoeken.

Carl Cox: "Ik blijf overweldigd door ons succes in Space. Elk jaar voelt als een nieuwe mijlpaal in Ibiza. Toen ik begon kon ik er niet van dromen dat zo populair zou worden. Hoe we in staat zijn om verbinding te maken met de mensen, heeft een bijzondere indruk op me achtergelaten al die jaren. Het is een grote eer om te weten dat de mensen nog steeds geloven in wat we doen. "

Stay tuned voor meer informatie over de headliners, en de line-up, all coming soon!