This is the end, thank you Carl Cox!

21 september 2016 Redactie 214

carl-closing-2016PLAYA D'EN BOSSA - Vanmorgen om 8:15 was het onvermijdelijke moment daar en draaide Carl Cox zijn allerlaatste plaat als resident van zijn eigen Music is Revolution feest in club Space. De plaat: This is the End van The Doors.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
Het was vannacht alsof het eiland op slot zou gaan om vervolgens nooit meer open te gaan als je over Playa d'en Bossa reed. Al om 20:00 uur stonden er enorme rijen met mensen voor de deur van Space in de hoop nog een kaartje te bemachtigen voor de closing van Carl Cox. Rijen die tegen middernacht buitenproportionele afmetingen begonnen te krijgen want inmiddels was de complete parking van de club bezet met mensen. Honderden, zoniet duizenden moesten teleurgesteld worden tegen die tijd. De club was vol, compleet vol.

Clubbers kregen waarvoor ze gekomen waren: een spetterende show van Carl Cox die duurde tot 8:15 vanmorgen en eindigde met This is The End van The Doors. Na 15 jaar sloot Carl af met een dankwoord waarbij hij zei dat zijn hart brak. Met het complete management in de dj booth nam de grote man afscheid van zijn trouwe publiek.

Carl Cox zal nog één keertje vlammen in de Space op de closing der closings op 2 oktober aanstaande.

Thank you Carl!

 

https://www.youtube.com/watch?v=vrYvcFDNmBM

[video type="youtube" id="vrYvcFDNmBM" width="500" height="300" /]

[/s2If]