Dé thriller voor op het strand

14 juni 2016 Redactie 255

kiki-thrillerIBIZA - Als je deze zomer naar Ibiza gaat, dan mag de thriller van Kiki van Dijk niet ontbreken in je koffer. En als je niet naar Ibiza gaat, dan is het ook een fijn boek voor in de tuin of aan het water. En Ibizavandaag geeft vijf exemplaren weg.

Maggies leven is perfect. Ze is uitgeroepen tot ondernemer van het jaar, moeder van een tweeling, een toegewijde echtgenote, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Om bij te komen van de dagelijkse hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie Ibiza cadeau. Twee weken voor zichzelf, op yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland waar ze als student de
eerste houseparty’s meemaakte.
Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, verandert plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het eiland zijn donkere kant. Of zijn het Maggies diep weggestopte geheimen die haar plotseling in gevaar dreigen te brengen?

‘Een aanrader voor diegenen die een middagje op het strand een spannend boek willen lezen.’ – Vrouwenthrillers.nl
‘Vlot en origineel.’ – Hebban.nl

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks eilandthrillers.

Het boek is te koop bij Bol.com

Koop bij bol.com
Maar er is goed nieuws, want Ibizavandaag geeft via Facebook vijf exemplaren weg. Je kunt winnen door dit bericht te delen op je Facebook pagina en vertel eronder waarom jij dit boek in je koffer wilt stoppen... Over twee weken vertellen we wie er heeft gewonnen. Succes!