Ticket prijzen Amnesia bekend

13 december 2013 Redactie 280

nye-amnesiaOp 31 december zal Amnesia haar deuren openen om binnen het concept Music On, op naam van Marco Carola, oud en nieuw te vieren. Zojuist zijn de prijzen voor een kaartje bekend geworden.

Als je via de website in de voorverkoop een ticket koopt dan betaal je € 50.- om er bij te mogen zijn. Van het echte grote geld zoals Nederlanders dat tijdens de jaarwisseling al jaren gewend zijn, is dus vooralsnog geen sprake. Kom je gewoon op goed geluk, dan betaal je aan de deur € 60.- voor een kaartje.

Ben je resident, dan krijg je van de club een fikse korting, want dan mag je al voor € 35.- Amnesia betreden.

Zoals gebruikelijk zal Amnesia er alles aan doen om clubbers, zeker nu het dan toch echt winter is, in de kou te laten staan. De vergunning is verleend tot 07.00 uur, maar we zijn er bijna zeker van dat de laatste plaat voor dit feest rond de klok van 12 uur op 1 januari gedraaid zal gaan worden. En laat DC10 nou precies om die tijd haar deuren openen voor het leukste feestje van het jaar. Niemand minder dan Sven Väth zal daar zijn opwachting maken om de dansende nieuwjaarsgangers te vermaken.

[soundcloud]https://soundcloud.com/medellinstyle/sven-vath-time-warp-mannheim[/soundcloud]