Tiende editie Fira d'Estocs

22 april 2017 Lisa 228
Tiende editie Fira d'Estocs

 

In Santa Eularia vind aanstaande zaterdag het populaire 'Fira d'Estocs' plaats, dit zal een bijzondere viering worden aangezien dit de tiende editie wordt. De beste winkels van de stad zullen de straat op gaan met kraampjes om zo de verkoop de stimuleren en een inbreng te geven aan de feestelijke sfeer van de stad. Het initiatief voor deze viering komt van het bedrijfsleven van uit het  Santa Eulària Centre en het stadhuis.

In aanvulling op de aanbiedingen en promoties van diverse producten zal de dag worden voorzien van muzikale optredens, film, en workshops voor kinderen. Waarbij restaurants ook een rol zullen spelen bij het evenement, door een ruime keuze aan gerechten aan te bieden.

In totaal zijn er 70 vestigingen en 10 restaurants die aanwezig zullen zijn in de hoofdstraat van Santa Eulària, waarbij de bezoeker de mogelijkheid heeft om vanaf half tien 's ochtends tot negen uur 's avonds te shoppen. Er is een ruime keuze aan allerlei producten van kleding, en schoenen tot aan computers en decoratie tegen gereduceerde prijzen.